VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Houten jaloezieën op maat

De houten jaloezieën van VERA Interieur geven je huis of bedrijf een natuurlijke en sfeervolle uitstraling. Niet alleen dient het als een functionele manier om je lichtinval te bepalen, het is een uitstekende aanvulling op jouw interieur. Onze jaloezieën worden altijd op maat geleverd en kunnen (optioneel) worden gemonteerd door onze monteurs, zodat je snel kunt genieten van een verzorgd product.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze houten jaloezieën of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies. Wij nemen de mogelijkheden graag met je door!

Voordelen van houten jaloezieën

Houten jaloezieën bieden gebruikers vele voordelen. Het lichtinval komt op een natuurlijke manier binnen en zijn verstelbaar naar wens. De lamellen kun je naar wens verstellen om een warme sfeer te creëren of zodat je op een prettige manier gebruik kunt maken van de televisie bij fel licht. Daarnaast zijn houten jaloezieën een decoratieve aanvulling op je interieur. Het is gemakkelijk schoon te houden en kindvriendelijk. Kortom, de ideale raamdecoratie voor jou!

Basiswood collectie

De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de Basiswood collectie en zijn gemaakt van lindehout. Er zijn twee maten lamellen leverbaar, 50mm en 65mm. De lamelbreedtes hebben invloed op de manier waarop licht naar binnen kan komen. Wanneer je een voorkeur hebt voor een subtielere lichtinval kun je het beste kiezen voor de lamelbreedte van 50mm. Het geeft je net wat meer privacy, terwijl je nog steeds kunt genieten van lichtinval.

Heb je toch liever een grotere lamelbreedte? Bij bredere lamellen heb je namelijk meer ruimte voor lichtstralen en daardoor meer lichtinval. Daarnaast heb je een groter zichtveld wanneer je de jaloezieën open zet en kun je de hele dag genieten van alles wat er buiten gebeurt. Een brede lamelmaat past beter bij een modern interieur met een open gevoel. Prijzen zijn afhankelijk van het type raam, de keuzes en de grootte van de opdracht.

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs