VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Service bij VERA Interieur

Het uitzoeken van de perfecte raamdecoratie kan een opgave zijn met zoveel keuze en functies. Bij VERA Interieur begrijpen wij dat en bieden daarom gratis advies en inmeting op locatie. Op een behulpzame manier proberen wij altijd jouw interieur extra liefde mee te geven met tijdloze en prachtige shutters of jaloezieën. Voor een sfeerimpressie van onze producten neem kijkje bij inspiratie.

Shutter inspiratie nodig?

VERA Interieur gaat net een stapje verder om je te helpen met het maken van een keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie over de service bij VERA Interieur of lees verder bij advies en inmeting.

Alleen de beste service

Bij VERA Interieur bieden wij kwalitatieve service. Zo kun je een adviesgesprek aanvragen, waarbij wij advies geven over bijvoorbeeld kleuren en materialen. Daarnaast kunnen wij langskomen op locatie om direct een aanbeveling te kunnen doen over diverse typen raamdecoratie. De shutters worden daarnaast op de millimeter nauwkeurig ingemeten zodat ze straks perfect zullen passen.
Wanneer je zover bent en de perfecte shutters of jaloezieën heb gevonden, bestellen wij het voor je. Bij de keuze van shutters ontvang je eerst technische tekeningen om goed te keuren. Je krijgt bericht van ons wanneer jouw gekozen raamdecoratie voor je klaar ligt in het magazijn. Dan kunnen wij een afspraak inplannen voor de levering op locatie en eventuele montage.

Op de website kun je uiteraard gebruik maken van de zelf berekenen optie om inzicht te krijgen in het kostenplaatje. Daarnaast kunnen wij ook een offerte opstellen voor je dat afgestemd is op jouw situatie en keuzes.

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs