VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Levering en montage

Bij VERA Interieur bieden we de mogelijkheid om shutters en jaloezieën te laten bezorgen en monteren. Dit gaat als volgt in zijn werk. Wij plaatsen je bestelling. Wanneer jouw bestelling is gearriveerd in ons magazijn, zullen wij een afspraak inplannen voor levering en eventuele montage. Bij VERA Interieur werken wij met eigen monteurs om de kwaliteit te waarborgen. Op de montagedag zal er een monteur met de shutters en/of jaloezieën komen om ze te monteren. Op deze manier hoef je alleen een keuze te maken in raamdecoratie, de rest regelen wij!

Z

Vriendelijk

Z

Elegant

Z

Realistisch

Z

Anders

Levering

Shutters en jaloezieën kunnen worden geleverd op de gewenste locatie. Wil je shutters laten bestellen? Je krijgt van ons eerst de technische tekeningen om goed te keuren. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat de bestelling tot in de puntjes aansluit op jouw wensen en zodat de shutters natuurlijk feilloos gaan passen. Na goedkeuring bestellen wij jouw gekozen raamdecoratie.

Als je ervoor kiest de montage door VERA Interieur te laten doen, zullen de kosten van levering afhankelijk van de woonplaats en de grootte van de opdracht bij de montagekosten inzitten. Eventueel kunnen er voorrijkosten berekend worden. Uiteraard krijg je zo snel mogelijk bericht wanneer de bestelling bij ons binnen is, want wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien.

Montage door eigen monteurs

Montage is mogelijk voor allerlei soorten ramen. Voor bijvoorbeeld: draaikiepramen, driehoeksramen, ronde ramen, grote schuifpuien, dakramen etcetera. Bij VERA Interieur is het mogelijk om shutters en jaloezieën te laten monteren door eigen monteurs. De kosten van de montage van shutters zijn afhankelijk van het ophangmechanisme wat gekozen wordt en de grootte van de opdracht.

Wanneer het gaat om jaloezieën, zijn de kosten over het algemeen 50 euro per raam met eventuele voorrijkosten. Indien gewenst kunnen de monteurs het verpakkingsmateriaal afvoeren na montage, hiervoor worden extra kosten berekend. Zo kun je direct genieten van je tijdloze raamdecoratie. 

Zelfmontage

Je hebt bij VERA Interieur tevens de keuze om de shutters of jaloezieën zelf te monteren. Bij zelfmontage van shutters wordt er afhankelijk van de woonplaats en grootte van de opdracht een bedrag in rekening gebracht voor de levering.

In het geval van zelfmontage van de jaloezieën zal voor de levering 30 euro in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op om je plannen voor zelfmontage te bespreken. Contact opnemen kan telefonisch, per e-mail of via een contactformulier en dan plannen wij zo snel mogelijk een afspraak in.

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs