Waarom VERA?

VERA staat voor Vriendelijk, Elegant, Realistisch en Anders.

VERA wil haar klanten altijd prettig en Vriendelijk benaderen en hiermee het verschil maken. Bij VERA staat vooraan dat je met een goed gevoel terugkijkt op de aanschaf van dit prachtige product. Voor iedere ruimte in je interieur zullen de shutters van VERA gegarandeerd stijlvol en Elegant staan. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, zodat je een passende keuze kunt maken waar je jarenlang plezier aan zult beleven. De shutters van VERA zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden direct geleverd vanaf de fabriek, vandaar de Realistische prijs. VERA Interieur hoopt met haar aanpak het verschil te maken, Anders te zijn.

VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Over ons

VERA Interieur wordt gerund door Rosalie, woonachtig in de omgeving van Deventer. In de zomer van 2017 heeft ze besloten een geheel andere draai aan haar carrière te geven door haar vaste baan als accountmanager op te zeggen en VERA Interieur op te richten. Waarom? Omdat het volgens haar belangrijk is om werk te doen waar je blij van wordt met een dienst of product wat je waardevol vindt, ook al is het soms spannend om zelf te ondernemen en alle (zogenaamde) veiligheid op te zeggen. ‘De diverse klanten met hun interieurs waarvoor ze een mooi product willen aanschaffen en mij hierbij vragen om mee te denken, dát geeft mij plezier in mijn werk.’

Neem contact met ons op voor meer info

Ben je net verhuisd of ben je toe aan een nieuw interieur? Kies dan voor VERA Interieur voor jouw huis of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat onze shutters en jaloezieën aansluiten op jouw wensen.
Neem contact met ons op voor vragen of aanvullende informatie over onze producten. Wij helpen je met plezier!

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs