VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Bereken hier je shutters

Gratis montage van je shutters + 10% korting op de Luxury of Apollo line

Nu tijdelijk gratis montage van je shutters! En wanneer je kiest voor de Luxury of Apollo Line dan krijg je ook nog eens 10% extra korting. Deze korting is niet van toepassing op meerprijzen, voor bijvoorbeeld speciale raampartijen, de kleur zwart of verzonken scharnieren. 

Voorwaarden:
– Je dient voor eind juli contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of middels het contactformulier. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en profiteer van deze super aanbieding.
– Op eventuele meerprijzen is de korting niet van toepassing.

Reken hieronder globaal uit wat het gaat kosten en vul vervolgens je gegevens in zodat wij een gratis inmeting met je kunnen inplannen. Neem gauw contact op zodat je nu nog kunt profiteren van deze mooie actie.

Omdat elke situatie uniek is en de mogelijkheden daardoor vrijwel oneindig zijn is het onmogelijk om alles weer te geven in onze calculator. Deze calculator gaat daarom uit van rechthoekige vormen en montage in een frame. De calculator houdt geen rekening met eventuele onmogelijkheden qua afmetingen. Eveneens zijn montagekosten voor speciale raampartijen en vouwrailsystemen niet in deze berekening meegenomen.

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs