VERA Interieur
06 17 83 24 12
info@vera-interieur.nl

Bereken hier je shutters

Nu tijdelijk een gratis upgrade op je shutters! We bieden jou een gratis upgrade wanneer je shutters koopt bij VERA. De Luxury Line kost daarom nu 269 euro per m2 in plaats van 359 euro p/m2! Voor onze meest exclusieve lijn met alle mogelijkheden, de Apollo Line, betaal je nu de prijs van de Luxury Line en deze bedraagt 359 euro p/m2. Mocht je toch liever de Base Line in huis halen, dan hebben wij nu ook een leuke actie op deze lijn, namelijk 235 euro p/m2. Al onze shutters worden van kwalitatief hoogwaardig hout gemaakt.

Reken hieronder globaal uit wat het gaat kosten en vul vervolgens je gegevens in zodat wij een gratis inmeting met je kunnen inplannen. Neem gauw contact op zodat je nu nog kunt profiteren van deze mooie actie.

Omdat elke situatie uniek is en de mogelijkheden daardoor vrijwel oneindig zijn is het onmogelijk om alles weer te geven in onze calculator. Deze calculator gaat daarom uit van rechthoekige vormen en montage in een frame. De calculator houdt geen rekening met eventuele onmogelijkheden qua afmetingen. Eveneens zijn montagekosten niet in deze berekening meegenomen.

Bereken de prijs

Bereken direct jouw prijs

Vrijblijvende afspraak?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs